088 965 2347

info@excelsior-medical.com

София

ул. Николай Коперник 9, 1113

Нашият подарък към жените за 8-ми март

За всяка жена е важна грижата за красотата. Грижата за здраво тяло е неизменна част от този процес.

Остеопорозата е болестно състояние на костите, което по редица причини се наблюдава преобладаващо при жените. Наред с други рискови фактори, жените са изложени на по-голям риск от загуба на костна маса след настъпване на менопауза и свързаното с това намаляване на нивото на естроген в тялото.

Специалистите съветват  и жените, които са на възраст преди менопауза, да си направят измерване на костната плътност по-отрано, за да се знае, дали са имали някога достатъчно висока пикова костна маса – най-високата костна маса, която се достига около 30-годишна възраст.

Затова никога не е прекалено рано да си обърнете внимание и да проверите състоянието на костите си с цел ранна превенция и диагностика, която дава възможности за по-ефективно лечение по-нататък.

Ние каним всички жени да си подарят изследване за остеопороза (остеодензитометрия) или метаболитно здраве (изследване за телесна композиция на цялото тяло и процент мазнини) с най- модерната медицинска апаратура GE LUNAR Prodigy DXA (декса скенер).  За целта предоставяме отстъпка от 25% за всички изследвания в центъра ни. Условия на промоцията:

  • Записване на час до 12.03.2024;
  • Провеждане на самото изследване до 30.04.2024.

Обадете ни се на тел. 088 965 2347, или ни пишете за записване на час през формата ни за контакти.

No Comments

Leave a Reply