088 965 2347

info@excelsior-medical.com

София

ул. Николай Коперник 9, 1113

Кои сме ние

Excelsior  >  Кои сме ние
ОСТЕОДЕНЗИТОМЕТРИЯ

Медицински център „Екселсиор“ предлага специализирани изследвания за остеопороза и телесна композиция с помощта на декса скенер от най-ново поколение, който позволява измерване с точност на костната плътност на отделни зони от тялото, както и комплексен подход за следене и постигане на оптимални резултати при спортисти и хора с метаболитни проблеми. Нашата цел е да помагаме на пациентите ни да поддържат здрав дух в здраво тяло!

КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ

Друг основен фокус на медицински център „Екселсиор“ са клиничните изпитания на медикаменти – както нови, така и такива вече установени на пазара с цел да се наблюдава, доказва, усъвършенства и развива приложението и терапевтичния им ефект.

Повече за тази дейност научете тук.
КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ?

Кабинетът ни по остеодензитометрия се намира на изключително удобна за достигане с градски транспорт локация, в непосредствена близост до спирка „ул. Николай Коперник“ на трамвайни линии номер 20 и 22, спирка „ул. Шипченски проход“ на автобус номер 72 и в пешеходна близост до всички линии на градския транспорт, спиращи на хотел „Плиска“. Можете да ни достигнете и с автомобил. Паркирането в района не попада в синя или зелена зона.

Виж картата

ПРИ НАС ХОРАТА СА НА ПЪРВО МЯСТО

ЛЕСНО ДОСТЪПНО

Удобна локация и бърз прием със или без записване на час. ** може да се наложи да изчакате пациентите със записан час, ако дойдете директно

СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ

Нашият екип винаги ще Ви посрещне с усмивка и ще се погрижи за индивидуалните Ви нужди.

ПРЕЦИЗНИ РЕЗУЛТАТИ

Ежедневно калибриране по 6 точки, осигуряващо изключителна точност, прецизност, бързина и сигурност в клиничната информация.

ПОСЛЕДВАЩА ГРИЖА И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Запазване на данните от изследванията, позволяващо прецизен анализ и проследяване на здравословното състояние във времето при контролни прегледи.